{ LIFESTYLE }
09 Aug 2018
林宥嘉仔仔側面照曝光 原來都好鍾意唱歌!

上月底榮升咗做父母個台灣歌手林宥嘉同丁文琪,日前就宣佈仔仔「酷比」終於出世,yoga仲好快咁係FB post咗一張全家福相。見到丁文琪樣子同以前無太大變化,佢昨日就係IG曬出仔仔嘅超近側面照,並留言話「(唱歌)遺傳?!」,超萌嘅樣仲引起熱烈討論。




丁文琪係仔仔嘅相中就加咗一啲特效,見到仲未開眼嘅酷比,一雙小手拎住支咪嘅圖案,嘴巴微微張開,笑得非常開心,好似真係唱歌一樣,真係勁可愛呀!




適逢昨天8月8日係台灣父親節,丁文琪仲係相片中tag老公林宥嘉,Yoga仲現身回覆:「把拔愛你,你唱完歌乖乖睡覺喔。」言語間流露出滿滿為人父嘅喜悅。也吸引網友留言大讚:「鼻子也太挺」、「太可愛了吧」、「耳朵很像yoga」、「笑得好開心喔」。




Yoga早前亦係FB透露心聲,「原本想要自己的小孩是全天下最特別的,但當真正要成為父親的時候,發現其實平凡就好。」他直言仔仔出世就好似書本一頁一頁地翻,時間變得好慢。更令他知道平凡係一種得來不易嘅幸運,也是他成為父親所領悟嘅第一課。


Source:Facebook
Text:Alina Wan

KEYWORDS / 林宥嘉, 丁文琪
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION