{ LIFESTYLE }
06 Dec 2018
楊秀惠挑逗《大帥哥》騷味十足 美腿變「御用色誘神器」

《大帥哥》播出區區三集,已經成為城中熱話,劇情簡單、節奏明快,男主角張衛健獨有演繹方法,絕對有捧場客。昨晚周旋於楊秀惠同譚凱琪兩位姨太之間,搞笑得來更甚有睇頭。





特別是飾演艾妞的楊秀惠,一雙43吋長腿再度被消費,為討大帥哥歡心不惜身穿性感睡衣,化身蜘蛛精、白骨精,妖精上身,騷首弄姿、攬柱、扭腰,用埋腳撩弄大帥哥⋯⋯對腳massage,鏡頭香艷,難怪大帥哥張衛健都要回應一句:「Yo!打妖精之嘛,使乜驚呀!」



事實上,秀惠雙靚腳,似乎獲得不少監製「睇好」,由《鬼同你OT》泳衣曬腿、到《來自喵喵星的你》黑絲勾引陳豪、《心理追兇》引死馬國明外,今次連夥拍神枱級男主角張衛健也用得着!唔知係咪怕觀眾太投入,會被誤解,秀惠凌晨就素顏開live ,搞笑地說:「頭先嗰個蜘蛛精艾妞,大家有冇睇,嗰D係演技嚟,楊秀惠真人唔係咁㗎⋯⋯」她更tag了「楊秀惠 VS 艾妞,請問這個自毀形象角色嗎?連楊秀惠都堅決否認佢識艾妞啊」

KEYWORDS / 楊秀惠, 大帥哥
YOU MAY ALSO LIKE
News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION